Inventor Update 2020

Updatetraining van één dag

U werkt met Inventor 2019 of een eerdere versie en wil snel alle nieuwe mogelijkheden van de versie van 2020 leren kennen? Dan bieden wij u een updatecursus van één dag aan om deze stap efficiënt te kunnen zetten.

Enkele nieuwe functionaliteiten van Inventor 2020:

  • Ontwerpverbeteringen > Nieuwe functionaliteit voor uw belangrijkste ontwerpvereisten in schetsen en onderdeelmodellering.
  • De Inventor-ervaring > Werk in een nieuwe gebruikersinterface met nieuwe vensters voor eigenschappen zodat u workflows stroomlijnt, minder hoeft te klikken en tijd bespaart.
  • Prestatieverbeteringen > Maak steeds grotere en complexere ontwerpen dankzij prestatieverbeteringen voor assemblages, onderdelen, schetsen en AnyCAD.
  • Verbeteringen van Frame Generator > U kunt nu productiever frames ontwerpen dankzij nieuwe functies, bewerktools en standaardnaamgeving.
  • Vertaling en interoperabiliteit > Ontdek welke bestandstypen AnyCAD nu ook ondersteunt en bekijk hoe generatief ontwerpen u ontwerpalternatieven kan bieden.
  • Verbeteringen op verzoek van klanten > Ontdek hoe uw ideeën en suggesties hebben bijgedragen aan deze versie. 

Inventor 2020 legt de nadruk op het verbeteren van de productiviteit voor zowel nieuwe als ervaren gebruikers door de gebruiksvriendelijkheid van de bestaande functies te verhogen.

 

BijlageGrootte
Inventor Update 2020 NL.pdf298.54 KB

Opleidingsdata

Locatie Startdatum Einddatum Prijs Aantal opleidingsdagen