Greenock CAD Service
 
 
   
 
NL
  FR

  Zoeken
 
Start
Welkom

Greenock CAD Service

Greenock CAD Service is een Benelux-organisatie met 50 medewerkers, verdeeld over verschillende vestigingen: Ede (NL), onze Belgische vestigingen in Erembodegem (Aalst), Luik, Massenhoven en Oostende en ons kantoor in Luxemburg.

Als Reseller in de Benelux leveren wij kennis en advies en dragen totaaloplossingen aan op het gebied van CAD- en CAD/CAM-systemen. Greenock CAD Service is een hoogwaardig kennisbedrijf dat diensten biedt met betrekking tot kennen en kunnen. Dus niet enkel software, maar ook implementatie, opleidingen, consultancy en de integratie met andere bedrijfsonderdelen. Onze missie is de complete automatisering binnen uw bedrijf up-and-running te maken en u “Your Exact Engineering Solution” te bieden.

Engineering
Greenock CAD Service is al bijna 30 jaar Gold Partner en heeft ruime ervaring met en kennis van 2D en 3D CAD, PLM en PDM en dit in alle marktsegmenten.

Training en Educatie
Greenock CAD Service hecht grote waarde aan goede opleiding en ondersteuning. Onze doelstelling is dat u en uw medewerkers binnen een kort tijdsbestek een efficiënte werkwijze aanleren. Greenock CAD Service Education is een zeer ervaren, geautoriseerd Autodesk® Training Centre en verzorgt dertig verschillende trainingen (in verschillende talen) voor CAD en PDM. Daarnaast verzorgt Greenock CAD Service ook diverse CAM gerelateerde trainingen voor het gehele productportfolio.
 
  Greenock CAD Service en zijn klanten  
 
 
Login

 
 
Greenock Update
Greenock Agenda
Blijf op de hoogte

  |   Copyright 2012-2014 by Greenock CAD Service   |   Privacy Statement   |   Terms Of Use   |